Ikke-kategoriseret

Hvorfor elsker jeg ikke mit barn

Jeg er træt af at mit barn ikke vokser!


=> ❤ : Hvorfor elsker jeg ikke mit barn


 

Hun har altid været småtspisende og på 1 år har hun taget omkring 800 gram på. For os gjorde det en kæmpe forskel i starten, da vores tilgang til vores søn altid har været at give ham ubetinget tæthed, tryghed og nærvær. Så ingen irettesættelse af mig. Det sidste, Anne ønsker, er, at børnene skal mærke, at hun kun er sådan rigtig forelsket i den ene.

hvorfor elsker jeg ikke mit barn

Men han var jo så led… Step by step fik han hjernevasket mig. Vi måtte have en rolig snak om det, og fandt en løsning vi begge kunne leve med. Jeg vil altid elske min datter men ved ikke længere om hun findes…..

hvorfor elsker jeg ikke mit barn

Jeg kan ikke elske mit barn. – Selv hvis hele verdens skæbne var afhængig af, at jeg forplantede mig, ville jeg stadig ikke får et barn, for jeg har ikke lyst. Og hvordan kan du få det?

hvorfor elsker jeg ikke mit barn

Ja altså jeg elsker selvfølgelig min datter over alt på jorden, bare lige for at slå det fast! MEN jeg er træt af at hun ikke vokser. Hun har haft et langt sygdomsforløb med en misdannelse i spiserøret, så der er en årsag til at hun er småtspisende og har et underligt forhold til mad.. Det gør det bare ikke nemmere at hun er sådan et lille nips Hun har brugt str 86 næsten 9 måneder nu og er lige så stille på vej i en str 92, men jeg køber kun tøj til hende for min egen fornøjelses skyld Ikke fordi hun vokser Hun vejer 11 kg nu, men det er kun fordi hun får 2 proteindrik om dagen og en masse fedt i det mad hun vil spise. Hun måler 80 cm og er ikke vokset i længeden ca 1 år. Vedhæftede fotos klik for at se i fuld størrelse Ja altså jeg elsker selvfølgelig min datter over alt på jorden, bare lige for at slå det fast! MEN jeg er træt af at hun ikke vokser. Hun har haft et langt sygdomsforløb med en misdannelse i spiserøret, så der er en årsag til at hun er småtspisende og har et underligt forhold til mad.. Det gør det bare ikke nemmere at hun er sådan et lille nips Hun har brugt str 86 næsten 9 måneder nu og er lige så stille på vej i en str 92, men jeg køber kun tøj til hende for min egen fornøjelses skyld Ikke fordi hun vokser Hun vejer 11 kg nu, men det er kun fordi hun får 2 proteindrik om dagen og en masse fedt i det mad hun vil spise. Hun måler 80 cm og er ikke vokset i længeden ca 1 år. Vi har det også lidt sådan herhjemme. Emilie bliver 2 år på søndag og vejer nu 9. Hun har altid været småtspisende og på 1 år har hun taget omkring 800 gram på. Hun har brugt str. Emilie har aldrig været syg, så jeg ved ikke hvorfor hun bare ikke gider mad ret meget. Men, jeg kender følelsen du beskriver. Vi har heller aldrig prøvet at have en baby med babydeller, for selv som helt spæd var hun tynd. Noget helt andet er at hun virkelig er en skøn pige – hun ser så glad ud på billedet. Jeg håber hun med tiden får et bedre forhold til mad. AnnaKJ skriver: Jeg ved præcis hvordan du har det Lærke vokser heller ikke vildt og tager heller ikke rigtig på. Hun er også kun så små på vej over i str. Problemet er bare, at stor set alle bukser man kan få i den størrelse er alt for store til hende Hun vejer 9,5 kg i en alder af 2½ år Det er til tider rigtig frustrerende. Det er virkelig frustrerende Man kan sige at med vores piger, som har en sygdom, ved vi måske hvorfor de har svært ved at vokse.. Men det gør det altså ikke nemmere af den grund. Mange siger; Bare barnet trives og vokser.. Hmm men når de ikke vokser, trives de vel heller ikke rigtig? Kram til dig også! Laulund87 skriver: Det er virkelig frustrerende Man kan sige at med vores piger, som har en sygdom, ved vi måske hvorfor de har svært ved at vokse.. Men det gør det altså ikke nemmere af den grund. Mange siger; Bare barnet trives og vokser.. Hmm men når de ikke vokser, trives de vel heller ikke rigtig? Kram til dig også! Tænker på nøjagtigt samme måde og det er bare ikke fair at man skal gå med de tanker Når folk spørger hvor gammel hun er, og jeg siger 2½ år, så kigger de så underligt på mig, som om jeg har noget jeg skal forsvarer Selvfølgelig er der en grund til at de ikke vokser, men det gør det altså ikke nemmere Mette. Emilie bliver 2 år på søndag og vejer nu 9. Hun har altid været småtspisende og på 1 år har hun taget omkring 800 gram på. Hun passer også stadig str. Emilie har aldrig været syg, så jeg ved ikke hvorfor hun bare ikke gider mad ret meget. Men, jeg kender følelsen du beskriver. Vi har heller aldrig prøvet at have en baby med babydeller, for selv som helt spæd var hun tynd. Noget helt andet er at hun virkelig er en skøn pige – hun ser så glad ud på billedet. Jeg håber hun med tiden får et bedre forhold til mad. Hvad siger jeres omgivelser og lægen? Det er også et lille pus du har.. Hvor ville det være rart at de kunne tage lidt på Tak for det Med hendes sygdom vil hun nok desværre altid have det træls med mad. Det har altid været en negativ ting for hende AnnaKJ skriver: Tænker på nøjagtigt samme måde og det er bare ikke fair at man skal gå med de tanker Når folk spørger hvor gammel hun er, og jeg siger 2½ år, så kigger de så underligt på mig, som om jeg har noget jeg skal forsvarer Selvfølgelig er der en grund til at de ikke vokser, men det gør det altså ikke nemmere Præcis! Jeg bliver tit spurgt om hvor gammel Maria er og når jeg svarer, kigger de medlidende eller bebrejdende på mig Hun ligner jo ikke en der er meget mere end 1 år.

SÅDAN LÆRTE JEG AT ELSKE MIG SELV
Men denne gang ramte du plet! Det var så forfærdeligt at jeg i over et halvt år ikke kunne elske min lille søn. Og så husk lige på, at min blog er en personlig mening, et frirum, et sted at få luft. Det er rigtig svært at svare på dit brev. Det gad hun ikke ret længe, så nu sover hun faktisk selv de fleste nætter, men HVER eneste morgen putter hun inder min dyne, før vi står op. Men det er det mest naturlige i hele verden og det er nu altså engang det brysterne er der for!!! Havde du været en bankkonto, ville det være på dette tidspunkt, at banken ringer og truer med at spærre kortet. At man så skilles i 10 timer om natten, har jo ingen betydning, overhovedet!
[Golf singles dating|Cam sex dansk|Top sex dating apps]

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar