Ikke-kategoriseret

Elsk butik

Elsk det som er – E-bog


=> ❤ : Elsk butik


 

Bogen spænder fra de store spørgsmål til konkrete bud på, hvordan du kan styrke kærligheden og dit parforhold. ELSK – et økologisk mikro tøjmærke fra Thy Dette brand har en mission, og det er at producere produkter, der afspejler deres passion.

elsk butik

Bogen er som en æske fyldte chokolader, hvor du kan lade dig forføre eller provokere af historierne, spise det hele på en gang eller nyde en historie hist og her, når du har 20 minutter. ELSK samtale: Her får I en mulighed for at blive klogere på jeres parforhold. Nærmest ingen bliver gift med intentionen om, at det kun er for et par år, inden de skal skilles igen.

elsk butik

Elsk det som er – E-bog – Det er små kollektioner bestående af produkter lavet af organisk materiale, og med små mener de kun 200 stk.

elsk butik

ELSK – et økologisk mikro tøjmærke fra Thy Dette brand har en mission, og det er at producere produkter, der afspejler deres passion. ELSK har ikke en drøm om at blive verdenskendte og rige ved at skabe en stor virksomhed. Nej, de ønsker kun at have en lille virksomhed, der befinder sig lokalt og som sælger lækre produkter til mennesker, der leder efter noget, som er lidt anderledes. Det er små kollektioner bestående af produkter lavet af organisk materiale, og med små mener de kun 200 stk. Med alt dette in mente vil ELSK sende det budskab, at de er alt det, som den etablerede modeindustri ikke er. Deres fokus er at producere produkter, som både de og deres kunder kan være stolte af frem for at koncentrere sig om at skabe profit. Kvalitet, bæredygtighed og stolthed i sin reneste form ELSK ønsker at opbygge et modebrand, og det vil de gerne have dig til at være en del af. Det er nemlig deres mission at sætte fokus på kvalitet, bæredygtighed og stolthed, og det hele udspiller sig i deres base i Thy, Danmark. Det er der, de er. ELSK vil sørge for, at du i stedet for at finde ud af, hvor meget du kan få for så lidt som muligt, vil finde ud af, hvad du simpelthen ikke kan leve uden – nemlig det allermest nødvendige. Det er de stykker tøj, der har brug for at holde, når du ifører dig det igen og igen. De har ingen intentioner om at ændre verden eller hele modebranchen – de vil bare gøre en forskel for dig og for os. Det er det essentielle i ELSK. Tøj med inspiration fra det rå vildnæs i Thy Når du køber en ELSK T-shirt, får du ikke kun et produkt i en fantastisk kvalitet – du får et mesterværk, der er helt unikt i sig selv. Virksomheden kan nemlig love dig, at hver evig eneste T-shirt er blevet designet ved deres bord, og deres passion, viden samt kreativitet skinner igennem i hver eneste detalje. Deres designs og det grafiske touch på deres ELSK T-shirt kommer direkte fra Thy, som med dets flotte natur og rå vildnæs inspirerer virksomheden til at skabe produkter med en respekt for miljøet og en historie. De kunne sagtens gøre det på en nemmere måde til billigere penge, men så ville de ikke kunne skille sig ud fra resten af modeindustrien. De vil gerne være utraditionelle og fokusere på bæredygtighed og økologi. Køb en ELSK T-shirt online hos Toftshop. Desuden har de altså et begrænset antal i deres kollektioner, så du skal være hurtig, hvis du gerne vil købe en af dine yndlingsdesigns. Vi har håndplukket et eksklusivt udvalg af deres tøj, som du finder lige her i webshoppen. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Silkeborg, som byder på et lige så lækkert udvalgt af tøj, sko og accessories.

ELSK besøger Munk Store
De producere kun 200 stk. I de 3 uger hvor Pop-Up butikken er i Salling, vil der være forskellige konkurrencer og events. Vi ved det, vi siger det til hinanden, men nogle gange glemmer vi at handle på det. Det kræver sat på spidsen både forvaltning af friheden og fællesskabet. Tøj med inspiration fra det rå vildnæs i Thy Når du køber en ELSK T-shirt, får du ikke kun et produkt i en fantastisk kvalitet – du får et mesterværk, der er helt unikt i sig selv. Kærlighed er en levende tråd, som forbinder os med os selv og andre, og som vi hele tiden spinder på.
[Online dating gauteng|Previous sexpartners children|Is niall horan dating ellie goulding]

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar